Guitarundervisning øvede

Er du klar til at tage dit guitarspil til et højere niveau? Og har du lyst til at spille genre som du ellers ikke ville få kendskab til, såsom: Funk, Rockabilly, Surf-rock, let jazz samt bluegrass.

Med guitarundervisning for øvede, vil du lære følgende:

 

  • Akkordprogression
  • Skalaer
  • Solo-opbygning
  • Fingerspil

 

Tanken er også, at man lærer at spille sammen som guitarister, og lærer lytte til hinandens instrumenter. Der vil derfor også blive arbejdet med improvisationer og akkordprogressioner indenfor standarderne. Træning af gehør er også en vigtig del af, at kunne mestre sit instrument, og tanken er derfor, at der øves og trænes i lytning og afkodning af musik.

I vil undervejs i forløbet også prøve, at spille sammen parvis, hvor i skal akkompagnere hinanden gennem forskellige satser.

 

Som guitarist skal man også have kendskab til det udstyr man spiller på, og der vil derfor være undervisning i, hvordan man f.eks. indstiller forstærkeren, effektpedaler og hvordan man vedligeholder sin guitar, for optimal ydelse.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram