Efterskolernes dag

Præsentationsvideo

Efterskolernes dag - kom og oplev efterskolemiljøet

Sidste søndag i september 13-17

Vi inviterer alle interesserede til at kigge forbi til Efterskolernes Dag.

Vi glæder os til at vise dig Ringe Efterskole og fortælle dig om dine muligheder for et fantastisk udviklende år.

Vores elever giver dig en rundvisning på skolen, og de elsker at fortælle om deres hverdag her på stedet.

• Se værelserne
  • Snak med lærerne og eleverne
  • Se alle vores moderne undervisningslokaler med fuld gang i
  • Oplev efterskolemiljøet
FÅ MERE VIDEN OM VORES LINJER

Vores elevsituation for elevholdet 2017-2018, er PT sådan at vi har én ledig plads.

Til elevholdet 2018-2019 er pladserne også godt fyldt op, så ring og hør nærmere.

Er du interesseret i at gå her på på skolen, ville det derfor også være en god ide allerede i år at få en rundvisning og evt. blive skrevet op et år eller 2 i forvejen. Altså kom forbi i 7 kl. eller 8 kl.

Vel mødt

Fodbold - Linjefag/valgfag